BMW laddboxar

Vi har samlat de laddboxar och tillbehör som passar din BMW, allt samlat här hos oss på test.elbilsvaruhuset.se.

Ladda din BMW hemma.

BMW - Brett sortiment av laddningsbara bilar

BMW är en av få tillverkare med ett riktigt stort och brett sortiment av olika elbilar och laddhybrider att välja mellan. Oavsett om du vill äga din egen laddningsbara bil eller om du vill privatleasa är BMW ett bra val. Med en elbil eller laddhybrid från BMW får du en mycket bekvämare körupplevelse, samtidigt som du bidrar till en minskad klimatpåverkan varje dag. Genom att välja en laddningsbar BMW får du ta del av avancerad teknologi, modern design och ett tryggare fordon i trafiken.

Det finns flera saker som utmärker BMWs elbilar. Till att börja med håller de en riktigt hög kvalitet när det kommer till utseende och design, men de är också några av de säkraste bilarna på marknaden. De många modellerna gör att du enkelt kan hitta en laddningsbar bil som passar dig, oavsett om du ska köpa en bil till dig själv eller till den större familjen. BMWs laddningsbara bilar kännetecknas direkt av den mycket långa räckvidden och den låga energiförbrukningen. Om vi till exempel tittar på modellen BMW iX xDrive50 finns det en räckvidd på hela 600 km.

Hitta en BMW som passar dig

Det mycket breda sortimentet möjliggör för dig att hitta en BMW som uppfyller dina behov. BMW har länge varit ett av de mest uppskattade och populära bilmärkena på marknaden och det finns många orsaker till varför. Det stora är just den garanterade kvaliteten och trovärdigheten som varumärket har lyckats bygga upp sedan dess begynnelse. För att kunna köra din laddningsbara BMW behöver du också ladda den kontinuerligt, vilket är något som test.elbilsvaruhuset.se kan hjälpa dig med. Hos oss kan du hitta stilrena och högteknologiska laddboxar för alla BMW-modeller i olika prisklasser.

I BMWs sortiment hittar du både laddhybrider såväl som renodlade elbilar som kör på 100 % el. Bland elbilarna hittar du bland annat BMW i4 M50 xDrive, BMW iX M60, BMW i4 eDrive40, BMW iX xDrive40, BMW iX3 och BMW iX xDrive50. Är du istället intresserad av en laddhybrid finns både BMW 225xe, BMW 330e Sedan, BMW 330e Touring, BMW X1 xDrive25e, BMW X2 xDrive25e, BMW X3 xDrive30e och BMW X5 xDrive45e att välja mellan.

Gör vardagen enklare med en BMW laddbox

Har du valt att investera i en laddningsbar BMW är det troligtvis för att antingen göra världen en tjänst genom mindre utsläpp, eller göra dig själv en tjänst genom att göra vardagen enklare. Även om laddningsbara bilar kräver mindre underhåll är de ändå i behov av el för att kunna brukas. Med hjälp av en laddbox passande för BMW från test.elbilsvaruhuset.se blir det enklare för dig att ladda bilen när du behöver det. En egen laddbox minskar risken för att batteriet ska vara tomt när du behöver bilen som mest och gör att du kan planera din körning mycket bättre.

Letar du efter en laddbox till din BMW? Då kan vi hjälpa dig! I vårt sortiment hittar du ett flertal laddboxar som passar till din bil.

Inte nog med att vi erbjuder ett stort sortiment av laddboxar från olika varumärken, vi sköter även både installation_ och hantering av Grön Teknik bidrag_. Våra laddboxar från test.elbilsvaruhuset.se till BMW kan enkelt installeras på husväggen, men kan även monteras på laddstolpe för större flexibilitet. I vårt stora sortiment hittar du även lastbalanserare såväl som laddkablar till din bil.

Vad kostar det att ladda BMW?

Hur mycket din laddning kommer att kosta dig beror främst på vad det är för laddbox du har och vilket elavtal du använder i din privata bostad. Det enklaste sättet för dig att räkna ut ditt pris är genom att ta batteriets kapacitet och multiplicera detta med elkostnaden. Andra faktorer som påverkar prisnivån är vilken säsong det är och vart i landet du bor. Tittar vi på batterikapaciteten hos BMWs modell iX3 ligger denna på 80 kWh. Genom att multiplicera 80 kWh med elpriset på ditt avtal kan du enkelt räkna ut kostnaden.

Exempel:

BMW iX3 har en batterikapacitet på 80 kWh. Under 2021 låg det genomsnittliga elpriset (per kW) på 1,9 kronor för villaägare. Genom att multiplicera 1,9 kronor med 80 kWh får du fram ett ungefärligt pris på 152 kronor.

Batterikapacitet

80 kWh

Elpris

1,9 kr / kWh

Kostnad

80 kWh × 1,9 kr = 152 kr

BMW laddning

Lägre kostnader för laddbox med Grön Teknik Bidrag

När du väljer att köpa laddbox och installation från oss på test.elbilsvaruhuset.se kan du använda dig av Grön Teknik bidraget. Bidraget ger dig en 50 % reducering upp till 50 000 kronor och är framtagen för att uppmuntra fler att använda miljösmarta bilar. För att göra det så enkelt för dig som möjligt tar vi hand om hela installationen och hanteringen av bidraget i samband med ditt köp. Vi ser till att du får en fackmannamässigt utförd installation till ett konkurrenskraftigt pris.