Om oss

Vår ambition är att bli den ledande leverantören av kvalitativa elbilsladdare till bästa möjliga pris

test.elbilsvaruhuset.se lanserades 2021 med ambitionen att bli den ledande leverantören av kvalitativa elbilsladdare till bästa möjliga pris

All försäljning sker genom vår hemsida där produkterna kan beställas hem med ett enkelt klick, levereras till din dörr och installeras av våra utvalda certifierade elektriker för maximal kundnytta och säkerhet.

Du ska inte behöva oroa dig för pris eller säker installation. Hos oss får du båda.

test.elbilsvaruhuset.se har förlagt all produktion till ledande tillverkare inom bilindustrin, och genom bolagets unika nätverk är ambitionen att successivt lansera fler produkter som underlättar för det elektrifierade bilhushållet.

Vår vision

Att underlätta omställningen till elektrisk körning för alla privatpersoner och tillhandahålla en enkel tjänst med marknadens mest prisvärda elbilsladdare…

Vår lösning

vi gör detta genom att skapa produkter till den stora massan, förenkla köpprocessen och tillhandahålla marknadens mest prisvärda laddare, samtidigt som vi håller en hög nivå avseende funktion och säkerhet, såväl som design.

Gronare framtid

Var med och hjälp till att skapa en grönare framtid!

Vi bygger just nu Sveriges främsta bolag inom elbilsladdning och har stora internationella tillväxtplaner.

Vi är ett ungt och kreativt bolag som vill vara med och påverka omställningen till elektrisk körning, samt skapa en hållbar framtid genom att främja entreprenörskap.

Partners & medlemskap

Vi värdesätter trygghet över allt annat och jobbar kontinuerligt för att bygga vårt nätverk och säkerställa partnerskap med de bästa inom branschen.

Klimatpakten Stockholm

test.elbilsvaruhuset.se är stolt medlem av Klimatpakten

Klimatpakten är ett klimatnätverk för Stockholms stad, företag och organisationer, där vi samarbetar för minskad klimatpåverkan. Klimatpakten har 330 medlemmar från hela Stockholmsregionen.

test.elbilsvaruhuset.se är partner till Koppla Säkert - En tjänst från Elsäkerhetsverket

På test.elbilsvaruhuset.se värdesätter vi kvalitet och trygghet. Därför är vi stolta över att vara en samarbetspartner till tjänsten Koppla Säkert, för att främja säkra elinstallationer. 

Våra värderingar

Förenkla

Förenkla

Vårt uppdrag är att göra hela köpprocessen för dig så enkel som möjligt. Genom att förenkla installationsprocessen och administrera Grön Teknik bidraget gör vi din kundresa så smärtfri som möjlig.

Transparanta

Transparenta

Vi vill att det ska vara enkelt och tydligt för dig som kund. Därför gör vi allt för att förmedla full transparens till dig som kund så att du känner dig trygg med vad du betalar för.

Kunniga

Kunniga

Kunskap ger trygghet! Vi delar med oss av vår kunskap och erfarenhet så att du kan känna dig trygg genom hela processen. Vår kompetens driver oss framåt.