Škoda laddboxar

Vi har samlat de laddboxar och tillbehör som passar din Škoda, allt samlat här hos oss på test.elbilsvaruhuset.se.

Ladda din Škoda hemma.

Škoda - Laddningsbara bilar och laddboxar

Det finns många fördelar med att välja en elbil eller laddhybrid från Škoda. Genom att välja en laddningsbar bil från det välkända varumärket kan du minska klimatavtrycket, samtidigt som du får en mycket bättre och roligare körupplevelse. Škoda erbjuder bekväma och trygga elbilar som är tysta, moderna och snabba.

I dagsläget erbjuder Škoda ett mer blygsamt sortiment av laddningsbara bilar. Här hittar du den mycket omskrivna och uppskattade elbilen Škoda Enyaq iV, men även laddhybriderna Škoda Octavia Combi iV och Škoda Superb Combi iV. Bilarna är framtagna för att passa den moderna människan som vill ha större valmöjligheter och färre begränsningar i vardagen. Vi på test.elbilsvaruhuset.se gör det enklare för dig att använda en elbil och erbjuder effektiva Skoda laddboxar för alla typer av behov.

Rätt laddbox ger effektivare laddning

Idag väljer de allra flesta bilägare att installera en laddbox i hemmet. Med en laddbox slipper du leta upp laddningsstationer och får full tank när du behöver. Att ladda hemma är det bästa, enklaste och tryggaste valet för dig som vill ha en så smidig vardag som möjligt. Hos test.elbilsvaruhuset.se kan du köpa Skoda laddbox tillsammans med installationen till ett bra pris.

Hos test.elbilsvaruhuset.se hittar du inte bara din Skoda laddbox snabbt och enkelt, utan du kan även köpa tillbehör som lastbalanserare och laddstolpar. Tack vare vårt nära samarbete med Done. säkerställer vi även en trygg och korrekt installation.

Kostnad för att ladda hemma

Exempel:

Škoda Enyaq har en batterikapacitet på 62 kWh. Under 2021 låg det genomsnittliga elpriset (per kW) på 1,9 kronor för villaägare. Genom att multiplicera 1,9 kronor med 62 kWh får du fram ett ungefärligt pris på 117,8 kronor.

Batterikapacitet

62 kWh

Elpris

1,9 kr / kWh

Kostnad

62 kWh × 1,9 kr = 117,8 kr

Škoda Enyaq laddning

Škoda - Säkrare körning för hela familjen

Det är ingen slump som Škoda har blivit en mycket populär tillverkare av laddningsbara bilar. Fördelarna med bilarna är många och de olika modellerna gör att bilarna passar för alla typer av behov. Med en laddningsbar bil från Škoda kan du njuta av körningen – varje gång.

Skoda Enyaq

Ladda hemma och på resande fot

Det kan vara stora skillnader på att ladda din elbil hemma och på offentliga laddstationer och det är något som Škoda är väl medvetna om. För att underlätta i din vardag och minska risken för fel har alla Škodas laddningsbara bilar utrustats med två olika ladduttag. Här hittar du ett ladduttag som passar till din laddbox från test.elbilsvaruhuset.se, men du hittar också ett uttag för snabbladdning på laddstationer. Alla uttag som Škoda utrustat sina bilar med är så kallade Typ 2, vilket innebär att de fungerar på alla laddstationer i hela Europa.

Även om det är fullt möjligt att ladda din Škoda i vanligt vägguttag är det inte att rekommendera. Det är både otryggt och ineffektivt. På test.elbilsvaruhuset.se hittar du prisvärda och högkvalitativa laddboxar som passar till Škoda och som du kan montera i närheten av din parkeringsplats. Hur lång tid laddningen kommer att ta beror på batterieffekten och valet av kablar. Škoda laddhybrider laddar vanligtvis snabbare än elbilarna, eftersom batteriet är mindre.

Skoda Enyaq