Våra varumärken

Vår portfölj av varumärken utgörs av produkter av högsta kvalitet som är noga utvalda och framtagna för den nordiska marknaden. Klicka på respektive varumärke för att läsa mer.

Charge Amps
Charge Amps logotyp

Charge Amps laddboxar & tillbehör

Med en laddbox från Charge Amps är det smidigt för dig att ladda din elbil eller laddhybrid i hemmet. Charge Amps ligger bakom ett flertal riktigt moderna och uppskattade laddboxar som alla är behändiga i storlek och mycket kraftfulla. Genom att välja en laddbox från detta varumärke får du en laddningslösning som passar perfekt för privata hushåll.

Wallbox logotyp

Wallbox laddboxar & tillbehör

Med en elbilsladdare från Wallbox får du optimal kontroll och överblick av bilens laddning och förbrukning. Wallbox erbjuder moderna och högteknologiska laddboxar som passar till elbilar såväl som laddhybrider och som är utrustade med smarta funktioner. Tack vare den moderna tekniken har du möjlighet att styra din laddbox i mobilen med hjälp av Wallbox-appen.

Lektri.co laddbox
Lektri.co logotyp

Lektri.co laddboxar

Med en laddbox från Lektri.co kan du vara säker på att få en laddningsstation som är mest lämplig för laddhybrider. Däremot är det också möjligt att använda den till fullskaliga elbilar. Lektri.co laddbox kan med fördel användas hemma, men den fungerar även utmärkt i hyreshus såväl som i kommersiella fastigheter.

DEFA laddkabel
DEFA logotyp

DEFA laddkablar & tillbehör

Är du i behov av en riktigt bra och hållbar laddbox till din elbil eller laddhybrid är DEFA ett varumärke att titta närmare på. DEFA arbetar med målet om att göra människors livs lite enklare, samtidigt som de fokuserar på miljövänliga lösningar för energi kommer till användning på ett så effektivt sätt som möjligt.

CTEK laddbox
CTEK logotyp

CTEK laddboxar & tillbehör

Vi samarbetar med professionella och ledande företag som erbjuder batterihanteringslösningar till moderna elbilar.

Med en laddbox från CTEK kan du vara säker på att få en högkvalitativ laddare med högteknologiska funktioner och egenskaper.

GARO logotyp

GARO laddboxar

Med en laddbox från GARO kan du vara säker på att få en laddbox av hög kvalitet och med många moderna funktioner. GARO är ett eget varumärke som fokuserar på att tillverka och utveckla innovativa lösningar för elinstallation. Du får en laddbox i en riktigt snygg design som passar lika bra på väggen i ditt garage som på lappstolpe.