Nissan laddboxar

Vi har samlat de laddboxar och tillbehör som passar din Nissan, allt samlat här hos oss på test.elbilsvaruhuset.se.

Ladda din Nissan hemma.

Nissan - Laddningsbara bilar med kraftfulla

Nissan är en biltillverkare som ligger i framkant när det kommer till att skapa eldrivna bilar med ett mycket kraftfullt batteri. Med en elbil eller laddhybrid från Nissan får du en mycket tyst elmotor, en bättre prestanda och en räckvidd som tar dig mycket långt.

Nissans laddningsbara bilar är utrustade med ett högspänningsbatteri som är kopplat till en eller flera elmotorer. Genom den kraftfulla elmotorn kan bilarna skapa en mekanisk kraft med hjälp av den elektriska energin. Nissan är ett japanskt varumärke som grundades år 1933 och där fokus legat på att skapa trygga och bekväma bilar – inte minst för familjer.

Nissan Leaf

Längre räckvidd med Nissans laddningsbara bilar

Något som får Nissans elbilar och laddhybrider att skilja sig från mängden är den förbättrade prestandan och räckvidden. Med elbilar som Nissan LEAF och Nissan ARIYA kan du både dämpa till räckviddsångest och samtidigt bidra till en minskad klimatpåverkan och en bättre miljö. Du får även en bil som kräver mycket mindre underhåll och som är billigare i drift än en bil med förbränningsmotor.

Alla Nissans elbilar och laddhybrider kan laddas via dit elnät med hjälp av en Nissan laddbox om du bor i villa. När du väljer att köpa en bil från Nissan får du en kabel på köpet som gör laddningen betydligt smidigare. Det innebär att du inte behöver fundera på att ta med kabeln varje dag när du åker iväg, vilket gör att du med fördel kan välja en laddbox med fast kabel. Vi på test.elbilsvaruhuset.se erbjuder snygga, effektiva och hållbara laddboxar som passar din Nissan oavsett modell.

Vilken laddbox passar till Nissan?

Idag är det flera försäkringar som kräver att elbilar och laddhybrider laddas med en laddbox för att försäkringen ska kunna gälla. Att ha en Nissan laddbox kommer med många fördelar och gör vardagen mycket enklare. I vårt breda sortiment av laddboxar kan du hitta flera som passar till din Nissan. Eftersom Nissans bilar kommer med en egen kabel behöver du inte lägga alldeles för stor vikt vid laddboxar med fast kabel eller uttag. Följande laddboxar passar till Nissan:

I dagsläget erbjuder Nissan två renodlade elbilar – Nissan ARIYA och Nissan LEAF. Är du intresserad av en laddhybrid är det istället Nissan QASHQAI som kan bli din nya favorit. Våra laddboxar är specifikt framtagna för att klara av nordiska väderförhållanden och är mycket enkla att montera på husvägg, men även på laddstolpar.

Tack vare vårt samarbete med Done. erbjuder vi även installationen såväl som Grön Teknik bidrag. Grön Teknik bidraget ger dig en skattereduktion på 50 % på den totala kostnaden när du köper både laddbox och installation från oss på test.elbilsvaruhuset.se.

Kostnad för att ladda hemma

Exempel:

Nissan Leaf har en batterikapacitet på 40 kWh. Under 2021 låg det genomsnittliga elpriset (per kW) på 1,9 kronor för villaägare. Genom att multiplicera 1,9 kronor med 40 kWh får du fram ett ungefärligt pris på 76 kronor.

Batterikapacitet

40 kWh

Elpris

1,9 kr / kWh

Kostnad

40 kWh × 1,9 kr = 76 kr