Bilmärken

Det finns olika boxar som passar olika bilmodeller. Därför har vi här nedan sammansatt de boxar som passar specifik bilmodell. Klicka på respektive biltillverkare för att läsa mer om vilka produkter som passar din bil.

Tesla logotyp

Tesla laddboxar

Tesla är en riktig fena på att skapa högkvalitativa och eleganta elbilar som passar för alla behov. Genom att erbjuda anpassade bilar kan du själv skräddarsy ditt elfordon så att det passar dig och din vardag på bästa sätt. Likaså kan du välja och skräddarsy vilken laddbox du vill ha din till tesla där hemma.

Volvo laddboxar

För att vara säker på att din Volvo laddas på ett så effektivt och snabbt sätt som möjligt bör du välja en laddbox som är lämpar sig för just din model. Alla Volvos elbilar har Typ 2 kablar, vilket är standard i Europa och ger dig en större valmöjlighet mellan olika laddboxar på marknaden.

Audi logotyp

Audi laddboxar

Idag är Audi en storsäljare som erbjuder moderna laddningsbara bilar med lång räckvidd och hållbara batterier anpassade efter nordiskt klimat. Hos oss på test.elbilsvaruhuset.se hittar du laddboxar som passar din Audi elbil eller laddhybrid.

BMW laddboxar

Letar du efter en laddbox till din BMW? Då kan vi hjälpa dig! I vårt sortiment hittar du ett flertal laddboxar som passar till din bil. Med hjälp av en laddbox passande för BMW från test.elbilsvaruhuset.se blir det enklare för dig att ladda bilen när du behöver det.

Kia laddboxar

Vi på test.elbilsvaruhuset.se erbjuder vi högkvalitativa och prisvärda Kia laddboxar  från ledande leverantörer. Alla laddboxar kan kompletteras med lastbalanserare och kan installeras på både vägg och laddstolpe.

Škoda laddboxar

Att ladda hemma är det bästa, enklaste och tryggaste valet för dig som vill ha en så smidig vardag som möjligt. Hos test.elbilsvaruhuset.se kan du köpa Škoda laddbox tillsammans med installationen till ett bra pris.

Toyota laddboxar

Hos test.elbilsvaruhuset.se kan du hitta snygga och mycket praktiska laddboxar som passar din Toyota. Med en Toyota laddbox hemma blir det enklare för dig att ha din bil redo när du behöver den.

Nissan laddboxar

Att ha en Nissan laddbox kommer med många fördelar och gör vardagen mycket enklare. I vårt breda sortiment av laddboxar kan du hitta flera som passar till din Nissan.

Hyundai logotyp

Hyundai laddboxar

Det enklaste och snabbaste sättet för dig att ladda din Hyundai är genom att installera en egen laddbox i ditt hem. På test.elbilsvaruhuset.se hittar ett varierat utbud av laddboxar från olika varumärken så som Charge Amps, GARO och Lektri.co passar till bilmärket.

Alla Hyundai bilar som är laddningsbara har ett Typ 2 uttag, vilket är standard i EU.

MG logotyp

MG laddboxar

MGs bilar är designade för att lämpa sig extra bra för européer och det europeiska klimatet.

Med en elbil eller laddhybrid från MG får du en smart, funktionell och mycket hållbar bilar som du kommer ha stor glädje av länge.